Уютно и кокетно фотостудио.

Фотостудиото ми е уютно, кокетно. Обстановката предразполага и деца, и възрастни да се чувстват спокойни, да се отпуснат и да се насладят на красивото приключение, наречено фотосесия. Разположено е на удобно място, в центъра на София, в един от живописните райони, запазили своето аристократично, романтично излъчване.

Помещенията са топли, излишно е да се тревожите за децата си. Има място, на което да оставите дрехите и аксесоарите, които сте донесли за детската фотосесия. Или за своята. В студиото се намира и реквизитът за снимки, който аз самият съм събирал с години от целия свят. Старинни предмети, изящни аксесоари – можете да избирате между множество красиви вещи, които ще придадат различно излъчване на всяка снимка.

%d1%84%d0%be%d1%82%d0%be%d1%81%d1%82%d1%83%d0%b4%d0%b8%d0%be

Като всеки професионален фотограф, аз също имам своите малки тайни, свързани с осветлението, аранжирането на аксесоарите, разполагането ви в пространството. Фотостудиото ми дава възможност за аранжиране на различни декори и сцени, подходящи за:

Работя с професионални, качествени фотоапарати и обективи на Канон и съм се погрижил да има всичко необходимо за редене на различни видове осветление.

Свържете се с мен, за да обсъдим каква фотосесия бихте искали.

детска фотосесия софия фотостудио