Правили ли сте си коледна фотосесия? Не ви е хрумвало, освен това Коледа е още далече? Всъщност, ако преброите седмиците, които остават до коледните празници, ще видите, че се събират на пръстите на двете ви ръце. А добре направената коледна фотосесия е чудесен семеен подарък, истинско празнично преживяване, възможност да зарадвате любимите си хора. Ето какво ви предлагам.

Разгледайте новите 4 Коледни декора и актуалната оферта за Коледна Фотосесия 2023

Моля кликнете тук, за да разгледате новите декори за Коледна фотосесия 2023

Ето ги и 4те нови и актуални декори за Коледна Фотосесия София 2023

Студийни, коледни фотосесии с приказен коледен декор

коледна фотосесия София

Кога

От началото на ноември до средата на януари можете да се запишете за студийна фотосесия с коледна тематика. Опитът ми показва, че желаещите са доста, затова е добре да се обадите малко по-рано и да си запазите час.

коледна фотосесия София

Къде

Фотостудиото ми се намира в центъра на София. До него се стига удобно, както с личен, така и с градски транспорт. Вижте адреса.

коледна фотосесия София

Какви декори и изненади съм ви приготвил

Ако следите блога, знаете, че за мен декорацията е много важна (вижте някои от вещите, които използвам за семейни и детски фотосесии ), а някои от нещата дори съм си направил сам, например големия дървен камион за снимки на хлапета .

За тази Коледа съм се постарал специално. Подготовката на коледната декорация тече с пълна пара и скоро ще имам готови – истинска, голяма дядоколедовска шейна, която правя сам, коледни шапки за малки и големи и още един декор изненада. Освен това ще се погрижа студиото да е украсено, коледната елха ще сияе за радост на децата, а кой знае, може и дядо Коледа да се появи по някое време.

Обещавам ви, че атмосферата ще е повече от празнична и преживяването ще си струва.

За кого са подходящи коледните фотосесии

За приятели, семейства, за всички, които обичат да споделят необичайни преживявания заедно. Една коледна фотосесия е за до четирима души.

коледна фотосесия София

Какво включва фотосесията

Усмихвате се, забавлявате се в рамките на 1 час , докато аз ви снимам. Пакетите за коледните фотосесии са три.

  • 10 обработени кадъра струват 150лв
  • 15 обработени кадъра струват 180лв
  • 20 обработени кадъра струват 220лв.
  • Всяка снимка извън пакета е на цена от 10лв за 1 снимка

Снимам на всички 4 декора без значение кой пакет сте избрали.

коледна фотосесия София

И да не забравя да споделя с вас най-важното!

Коледната фотосесия е оригинален подарък, затова съм подготвил специални ваучери, затова и снимките продължават до средата на януари.

Можете да купите и подарите ваучери на свои приятели или близки. Така вие всъщност им подарявате време заедно, спомени, които остават и после могат да показват на близките си години наред. Подарявате им радост.

Помислете си, пребройте още веднъж седмиците до Коледа, започвайте да правите списъците с подаръци и изненади и прибавете към тях поне една коледна фотосесия за себе си или за приятели.

Ще ви подскажа нещо последно – ако се снимате по-рано, може да направите някои от коледните си снимки на картички. Със сигурност никой няма да разпрати толкова оригинална честитка.

Чакам ви.