Детска фотосесия е истинско предизвикателство, което аз приемам с удоволствие.

small

Обичам да снимам деца на всякаква възраст.

Да улавям необичайните моменти, непринудените усмивки, любопитството им към всичко, което ги заобикаля. Успявам да предразположа малките си модели и да им помогна да се държат максимално естествено пред обектива.

Опитът на професионален фотограф ме е научил, че за провеждането на детска и бебешка фотосесия на открито е най-добре да се използва меката естествена светлина сутрин и привечер. Затова препоръчвам именно тези две части на деня за снимки сред природата. Снимал съм на доста места, но най-добри резултати има при снимане в парка на Военна Академия, Борисовата градина или Южния парк. Също така може да организираме детска или семейна фотосесия извън София, като трябва да се съобразим с времето за провеждането на снимките. Без значение каква фотосесия организираме родителите винаги са добре дошли да участват в снимките или да смените дрешките на детенцето, за да имаме по-различни снимки.

Независимо дали снимам децата ви в студиото или навън, ви предлагам да избирате между множество интересни аксесоари – старинни предмети, събирани с години. Те придават специфична атмосфера на интериорните и екстериорни детски снимки и подчертават нежността и изяществото на вашето съкровище.

Подарете си детска фотосесия.

Обещавам ви снимки, които носят настроение и имат истинска художествена стойност. Снимки, които детето ви ще показва след време на своите деца.

Тук можете да разгледате избраните от клиента и обработени от мен снимки от детска фотосесия на открито и също така да прочете ключовите фактори гарантиращи хубави снимки.