Детска и семейна фотография
Иван Ламбрев - професионален фотограф | Детска и семейна фотография

Ivan Lambrev - фотограф

Казвам се Иван Ламбрев и съм професионален фотограф вече повече от 10 години, като 5 от тях съм бил фотограф на свободна практика в Лондон. Голямата ми слабост е семейната и детска фотография във всичките и разновидности.

От няколко години фотостудиото ми се намира в София. Когато не снимам в него, графикът ми е запълнен със заснемане на сватби и фотосесии на открито. Член съм на Fearless Photographers – организация, която се стреми да събере и представи в сайта си най-добрите сватбени фотографи в света.

Когато не снимам, разглеждам работите на любимите ми фотографи, а те не са никак малко. Фотографията за мен е лудо пътуване. Имам възможността да се докосна до всички нейни аспекти и да се усъвършенствам в доста от тях, но това, което намирам за най-очарователно са хората и разказването на техните истории. Ето защо обичам да създавам художествени снимки и портретни фотографии, които да сложите в рамка и да споделите с приятели и близки. По желание на клиентите си мога да отпечатам заснетото от мен, както и да предложа фотокниги с индивидуален дизайн.

За да разкажа вашите истории, съм избрал да се доверя на най-добрите професионални фотоапарати и обективи на Канон. В сайта може да научите повече за моята работа, както и за уникалните декори и винтидж предмети, които ползвам в студиото по време на фотосесиите.

Ще се радвам да участвам в заснемането на вашата история.

За контакти : 087 701 1901