Фотокниги

За да бъде резултатът от вашата фотосесия или заснемане на сватба/кръщене съвършен, запазете го във фотокнига. Изработена по ваш вкус, събрала най-добрите кадри от вашия специален ден, тя се превръща в спомен-бижу, който с гордост показвате на деца, внуци, близки и приятели.

Знам колко е важно не само да бъдете заснети професионално, а и снимките да са представени по най-добрия начин. Затова и ви предлагам изработка на луксозни фотокниги или принтове.

Фотокниги

Избирате снимките, дизайна на самата книга и с колко разгъва да бъде, как да изглежда корицата ѝ.

Възможни са безброй комбинации на цветове, материали, мотиви, така че да получите уникална, луксозна фотокнига. Хартията, кожата за корицата – всички материали, които използвам са на доказани, италиански производители.

Фотокнигите са удобен и елегантен начин да запазите най-скъпите си моменти и да ги споделите с любими хора. Можете да ги поръчате отделно или да се възполвате от пакет за заснемане на сватба или заснемане на кръщене, в който са включени и те. Можете да поръчате и повече бройки за подарък на близки и приятели.

Индивидуален дизайн, размери от 22х30см,  25х25см, 30х30см, 35х35см, 40х40сми други

Принтове

Те са идеален подарък за любимите баба и дядо. Или за родителите ви, които са далеч. А също и за самите вас. Защо да не окачите своя снимка в по-голям формат в хола или в спалнята? Или да си поръчвате неголям принт с  вашето чаровно дете на него през определен период от време, за да се вижда как се променя то?

Предлагам ви изработка и висококачествен печат на принтове с различни размери върху пенокартон. Това е материалът, който ползва всеки професионален фотограф, когато подготвя творбите си за изложба. Листът е с дебелина 10 мм и вашият принт ще е здрав, в същото време лек и удобен за носене.

Можете да го рамкирате или да го окачите директно на стената – както пожелаете.

Запазете и споделете най-скъпите си и красиви спомени по подходящия начин. Поръчайте си луксозна фотокнига или принт.