Да подарите на приятел или близък фотосесия е чудесна идея. От този нестандартен подарък – преживяване остават спомени и прекрасни снимки. Освен това е подходящ за всякакви възрасти, за близки и не чак толкова близки хора.

Какво ви предлагам

Подаръчен ваучер за желана от вас услуга: детска фотосесия на открито или в студио, фотосесия за бременни, бебета, новородени, семейна, за абитуриент или просто така, без повод. Запознайте се с предлаганите от мен услуги и изберете тази, която искате да подарите.

! Ваучерът е без оскъпяване, т. е. плащате толкова, колкото струва услугата по принцип.

За колко време отговарям на заявка

До няколко часа, така че дори да го поръчате в деня на празника, не се притеснявайте, ще получите навреме вашия подаръчен ваучер.

Каква информация ми е необходима, за да ви изпратя ваучер

Напишете ми за кого е и от кого е. Трябва да уточните и каква фотосесия искате.

Заплащането, по банков път, може да се направи до 5 работни дни след получаване на ваучера.

Как изглежда ваучерът

За да го получите максимално бързо, а и за да спасим няколко дървета от превръщането им в луксозна хартия, изпращам подаръчния ваучер за фотосесия на посочен от вас имейл.

Какво трябва да направи притежателят му

Да се обади, за да уточним деня и часа за фотосесията и да ми каже номера на ваучера. Това е. Няма нужда да го разпечатва.

Колко време важи ваучерът

Ваучера важи за 6 месеца след като е поръчан и има краен срок за използване. Записан час с подаръчен ваучер отменен 24 ч преди часа за ползване не се презаписва.

Направете стилен, оригинален подарък на човека, когото искате да зарадвате – фотосесия. Свържете се с мен и поръчайте.