Детска и семейна фотография
Иван Ламбрев - професионален фотограф | Детска и семейна фотография

Аз съм Иван Ламбрев – професионален фотограф с афинитет към детска и семейна фотография.

Ivan Lambrev - фотограф

Аз съм Иван Ламбрев – професионален фотограф с афинитет към семейната и детска фотография. Работил съм 5 години като фотограф на свободна практика в Лондон. В момента фотостудиото ми е базирано в София. Обичам да снимам бебета и деца. С времето открих, че страстта ми е да запазвам онези мигове на голяма радост, които човек споделя с най-близките си хора и към които често се връща в спомените си.

Правя бебешки и детски фотосесии, фотосесии на бременни дами, както и индивидуални фотосесии. Снимам сватби, кръщенета, детски партита и специални тържества. За мен е предизвикателство и удоволствие не просто да съхраня вашите моменти на щастие, а да създам художествени фотографии. Снимки, които да сложите в рамка, да споделите с приятели и близки и всеки, който ги погледне да усеща радостта, която сте изживели.

Обичам да работя на открито, с естествена светлина. Харесвам контрастите и детайлите. Възможността да предам крехкостта и красотата на вашите деца в хармония с природата; да направя фотографии, които разкриват характера на малчуганите и подчертават изумителното удивление и любопитство, с което те реагират на света.

Но ако предпочитате, мога да организирам за вас и фотосесия в студио.

В моето кокетно фотостудио вие и вашите деца ще се чувствате уютно, спокойно. То е топло, приветливо, пълно с интересни аксесоари и декори. Разположено е на удобно място, в центъра на София, в един от живописните райони, запазили своето аристократично, романтично излъчване.

Майки, татковци и деца харесват особено много колекцията от старинни предмети от цял свят, които съм събирал през годините. С този автентичен старинен реквизит създавам уникална среда и неповторима атмосфера за вашите снимки.

Като професионален фотограф знам, че опитът, окото, ръката, фантазията, обичта към заснемания обект са важни, но техниката не бива да се подценява. Затова работя с най-добрите професионални фотоапарати и обективи на Канон.

Свържете се с мен, за да обсъдим желаната от вас фотосесия или посетете фотостудиото ми на бул. „Македония“ 21.